Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovjest svjedokinje

FOTO Žena koja je pustila ubojice u zgradu otkrila detalje napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni su svjedoci stravičnog napada na satirični magazin Charlie Habdo u srcu Pariza. Među njima je žena koja je pustila napadače u zgradu jer su joj zaprijetili oružjem.

Nekoliko svjedoka krvavog pohoda tri teško naoružana napadača, su novinari agencije koja je radila u zgradi u koji su bili i uredi Charliea Habdoa.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Zaposlenica u Charlieju Habdou Corine Rey, koja je svoje karikature potpisivala s 'Coco', rekla je kako je ona pustila napadače u zgradu na ulazu su joj zaprijetili oružjem. Ona je iz zgrade izlazila kako bi otišla po dijete u vrtić.

Objavljen šokantan video napada u Parizu

'Upucali su Wolinskog, Cabua, trajalo je oko pet minuta, ja sam se sakrila pod stol, govorili su savršenim francuskim... rekli su da su Al-Qaida', rekla je Rey.

'Čuli smo pucnjavu na ulici. Vidjeli smo muškarce s kapuljačama koji su nosili kalašnjikove kako ulaze u zgradu. Pozvali smo policiju. Nakon nekoliko minuta čuli smo pucnjavu. Popeli smo se na krov.

UŽIVO Napad u Parizu 'povezan s terorizmom': Najmanje 12 mrtvih, napadači u bijegu

Masakr koji je zgrozio svijet: 'To je napad na slobodu misli'

Desetak minuta kasnije, vidjeli smo dva naoružana muškarca koja odlaze na ulicu. Tri su policajca stigla na biciklima ali su otišli jer su napadači bili naoružani. Čulo se još mnogo pucnjave na ulici. Napadači su se odvezli u automobilu', ispričao je jedan do novinara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene