Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna pljačka

VIDEO Mislili da kradu bankomat, a kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladih pljačkaša iz jednog su restorana u San Diegu odnijeli jukebox. Prema lokalnoj policiji, najvjerojatnije su mislili da kradu bankomat.

Pljačkaški je dvojac u San Diegu izveo bizarnu pljačku u kojoj je iz restorana Hooters odnio jukebox, misleći da u rukama ima bankomat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

U lokal su upali izvan radnog vremena, oko 4 sata ujutro. Pred ulazom su parkirali srebrno pickup vozilo, nakon čega su razbili staklo na ulaznim vratima. Pokušali su pickupom ući u sam restoran, ali bilo je preusko pa je ta ideja propala.

>> Spektakularni detalji jedne od najvećih pljački ikada!

U sljedećih minutu do dvije jedan je lopov čekao u vozilu, dok je drugi nabrzinu dogurao oko metar i pol visoki jukebox, dignuo ga i polegao u prtljažnik. NBC San Diego javlja da su nakon toga obojica zbrisali u nepoznatom smjeru.

Policija kaže da je najvjerojatnije riječ o mladićima starima oko 20 godina. U javnost su pustili snimku nadzorne kamere te građane mole za pomoć u potrazi za lopovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene