Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici

VIDEO Zavirite u tajne tunele izgrađene samo za jednu stvar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička vojska otkrila je sofisticirani tunel za koji nećete vjerovati gdje mu je ulaz!

Tunel počinje ispod umivaonika u jednom skladištu u Tijuani, no nije dovršen i ne prelazi granicu do San Diega u SAD-u. Tunel, koji je otkriven u srijedu, ima rasvjetu i ventilacijski sustav.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge

>> Prođite kroz sofisticirani tunel krijumčara droge dug čak 550 metara!

'Ide u dubinu 10-ak metara, širok je metar, visok 1,7 metara i dugačak oko 150 metara, bez izlaza', kazao je general Landeros Briseno, zapovjednik vojne zone u Tijuani.

Američke vlasti su sličan tunel otkrile u subotu u Arizoni u praznom izlogu u San Luisu.

Tunel u Tijuani je pod istragom američkih vlasti već posljednja tri mjeseca, no nisu pronašli nikakvu povezanost s krijumčarenjem kroz tunel u Arizoni.

Otkako su američke vlasti pojačale nadzor na kopnu tuneli su postali vrlo popularni u krijumčarenju heroina, marihuane i ostalih droga u zemlju. Više od 70 prolaza otkriveno je u blizini granice samo od 2008. godine, a sveukupno 156 od 1990. godine. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene