Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Zatvorenik pred sucem nokautirao branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Hafer je u pratnji svog odvjetnika doveden na sud povodom optužbe za provalu. Tijekom saslušanja Hafer je zatražio promjenu branitelja, no kada je sudac to odbio, on se okomio na postojećeg.

U ponedjeljak su kamere suda u Orange Countyju zabilježile napad branjenika na branitelja. Doug Crickmer je 'zaradio' šljivu na oku, te posjekotine i masnice na licu, no jučer je izjavio kako neće tužiti Hefera jer 'razumije da je bio pod stresom i da je jednostavno puknuo'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odvjetnik uhićenog branitelja 'Purda se izričito protivi izručenju Srbiji' Slika nije dostupna Potraga Pljačkaša zamijenio za odvjetnika i pustio ga

Hafer je optužen da je u lipnju prošle godine provalio u trgovački lanac Kmart i ukrao nakit vrijedan 51.000 dolara. Tijekom saslušanja zatražio je novog odvjetnika, jer je smatrao da ga branitelj dodijeljen po službenoj dužnosti neće zastupati kako treba, te da mu nije pružio sve informacije. Nakon što je sudac to odbio Hafer se okomio na svog odvjetnika i doslovce ga nokautirao. 

Crickmer se jučer vratio na posao i odmah je otišao u zatvor kako bi provjerio da s Haferom postupaju kako treba. 

"Ne mislim da je ovaj slučaj indikativan što se tiče sigurnosti u sudnici. Ovo što se dogodilo je anomalija", rekao je Crickmer koji kao javni branitelj radi više od 10 godina.

"Jednostavno sam pobjesnio. Nisam uopće shvatio što radim dok na mene nisu skočili zaštitari", rekao je Hafer u zatvorskom intervjuu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene