Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutnost prema životinji

VIDEO Glup i gnjusan: Psića na uzici kovitlao po zraku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica protiv muškarca za zlostavljanje životinja nakon što je snimljen kako je na uzici podigao malog psa i kovitlao ga oko sebe.

'Nepotrebno stvaranje patnje životinjama', odredba je u britanskom zakonu koju je prekršio 19-godišnji Alfie Loft iz Hatfielda kada je na uzici zakovitlao chihuahu oko sebe, piše Independent.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Njegovo nedjelo snimljeno je kamerom i objavljeno na Facebooku, pa policija ima i dokaz koji će predočiti sudu protiv okrutnog mladića.

Mladić nije vlasnik psa, a vlasnik je dopustio Alfieju da psa prošeta, međutim, on nije znao za ovaj incident dok snimku nije vidio na Facebooku 31. srpnja.

Splićanin bi mogao u zavor na dvije godine jer je ubio svog psa

Video na kojem se vidi kako mladić vodi psa na povocu, a potom ga pomoću povoca podiže u zrak i kovitla oko sebe, snimio je javnosti nepoznati promatrač u Stevenageu.

Pas tijekom ovakvog ispada 19-godišnjaka, nije pretrpio ozlijede i nalazi se u domu sa svojim vlasnikom.

Alfie Loft nalazi se iza rešetaka gdje čeka suđenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene