Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Irkinja iz Melbournea postala je jučer nacionalna vijest nakon što joj se ruka zaglavila u rešetkama kanalizacijskog odvoda te su ju morali spašavati vatrogasci.


Kasno uvečer vatrogasci su dobili poziv da oslobode ženu čija se ruka zaglavila u rešetkama kanalizacije ispred irskog puba. Do nesreće je došlo kada je žena krenula po mobilni telefon koji joj je ispao u kanalizacijski odvod, piše Reuters. Vatrogasci su pomoću hidraulične sprave oslobodili ruku Irkinje.  

Tisuće Iraca iz svih krajeva Australije pohrlilo je u pubove proslaviti irski nacionalni praznik Dan svetog Patrika, a među njima bila je i žena koja nije ni slutila kako će završiti večer. Na sreću, prošla je bez ozljeda, a uspjela je doći i do mobilnog telefona. Scena spašavanja Irkinje pobudila je veliko zanimanje okupljenih prolaznika, a prouzročila je čak i jednu manju prometnu nesreću.

Vezani članci Zalijepljeni poklopac (Foto: Dnevnik.hr) Zagrepčanima već šest mjeseci dnevni boravci smrde po fekalijama koje ne otječu iz kanalizacije, no inspekcije tvrde – sve je u redu Problem s kanalizacijom u Botincu (Foto: Provjereno) - 4 Vlasnik tvrtke koja je pobijedila na natječaju za rekonstrukciju botinečke kanalizacije Bandiću donirao 20.000 kn. Bandić odgovorio: "Vama pomoći nema"