Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učestala viđenja NLO-a

VIDEO: 'Vrata kojima dolaze izvanzemaljci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'U Yorkshireu postoje 'vrata' kojima se izvanzemaljci koriste kako bi došli na Zemlju', tvrdi Paul Sinclair, jedan od najpoznatijih britanskih ufologa koji je nedavno, kako sam kaže, snimio NLO.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Donald Trump (Foto: AFP) Napeti odnosi dviju država Senator Rand Paul dostavio Trumpovo pismo Putinu: "Pismo naglašava važnost daljnjeg rada u suzbijanju terorizma" Slika nije dostupna Lovačka priča VIDEO Kinez pretukao pet vanzemaljaca, jednog spremio za zimnicu?!

Paul Sinclair fasciniran je NLO-om još od djetinjstva, a dane provodi na zabačenim mjestima Yorkshirea promatrajući nebo. Bilježi prolaske nepoznatih objekata koje vidi, ali i onih koje vide farmeri na tom području s kojima se sprijateljio i koji su mu ispričali mnoge zanimljive priče vezane za NLO. Njegov prvi susret s, kako tvrdi, izvanzemaljskim objektom, bio je uistinu blizak. S njim je u tim trenucima bio i jedan njegov kolega. 'Bio je sunčan dan, a NLO je letio iznad drveća. Vidjeli smo veliki strukturirani objekt koji je nadlijetao polje’, rekao je Paul, koji od tada redovito gledao u nebo. ‘Ja sam momak koji sjedi i promatra. Tražim pravi dokaz’, tvrdi Paul.

>> Kazahstan gradi ambasadu za vanzemaljce

>> FOTO: I Google snimio

Kamerom je, tvrdi, uspio zabilježiti NLO na Praznik rada ove godine, ali tvrdi kako njegova potraga za izvanzemaljskim životom nije gotova. ‘Izgradio sam dobre veze s lokalnim farmerima na ovom području. Znam da zbog ovoga što radim mogu izazvati čuđenje, ali mnogi su ljudi i  vidjeli NLO. Jedan mi je farmer čak ispričao o nečemu što je nazvao pravim svemirskim brodom koji je tiho prelijetao preko drveća na njegovom posjedu.Njegova supruga, kćer i njezin dečko to su također vidjeli.

Rekao mi je da je sljedeći dan sjeo i napisao pun izvještaj o tome što je vidio i nikada nije promijenio priču', kaže Sinclair. Paul nije prva osoba koja smatra da je ulaz NLO-a na zemlju upravo područje Yorkshirea, a aktivnost NLO-a ondje su dokumentirane i veoma opsežne. Mnogi koji proučavaju NLO divit će se njegovoj posvećenosti ovoj temi, piše allnewsweb.com. Kada se dokaže da NLO-i postoje, za to će se zahvaljivati ljudima poput Paula Sinclaira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene