Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanac Christopher Carroll pod utjecajem metamfetamina vozio je svoj kamionet sa ženom na poklopcu motora više od 60 kilometara, katkad brzinom i većom od 160 kilometara na sat, objavila je policija.


U nastojanju da supruga odvrati od namjere da je napusti, žena se u subotu ujutro popela na poklopac motora njihova kamioneta u Manteci u Kaliforniji, ali je Christopher (36), umjesto da stane, pritisnuo papučicu gasa i odjurio sa ženom koja se grčevito primila za rub poklopca.

Policija nije htjela otkriti identitet žene zato što je žrtva obiteljskog nasilja, rekavši tek kako je u 30-im godinama života i da ima djece. Žena je skliznula s poklopca motora u Pleasantonu kad je Carroll usporio.

Pomahnitali muž uhićen je u njihovoj kući u Monteci pod optužbama za pokušaj ubojstva i obiteljsko nasilje, ali ne i za zloporabu metamfetamina, za koji je supruga rekla da joj je 'uništio život', rekao je Osborn. (Hina)

Vezani članci Podignuta hauba Manijak na cesti: Vozio s podignutom haubom kao da se ništa ne događa, nije čak ni usporio Tomislav Zajec, PU krapinsko-zagorska Mladić iz Zagorja postao vlasnik maksimalne prekršajne prometne kazne u Hrvatskoj, a riječi kojima se opravdavao policiji su za rubriku "vjerovali ili ne"