Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tročlanu obitelj u automobilu zabezeknulo je ponašanje vozača kamiona, kojem su potrubili na prometnoj cesti jer se umalo sudario s njima. Vozač kamiona htio se fizički obračunati s njima nasred ceste.


Rastrojeni vozač kamiona snimljen je kamerom kako iskače iz kamiona tijekom gužve na cesti sa šest prometnih traka u Škotskoj i kako pokušava otvoriti vrata osobnog automobila i obračunati se s vozačem.

Vezani članci Velika Britanija, koronavirus U dijelu Velike Britanije zabranili odlazak u goste: "Čini se da se virus širi u obiteljima, a ne u barovima" Teška željeznička nesrećka u Škotskoj - 5 Strašna tregadija: Troje poginulih i šestero ozlijeđenih u željezničkoj nesreći u Škotskoj

Vrata automobila su bila zaključana, a iza vozača, je na stražnjem sjedalu bila i njegova dvogodišnja kći. Nasilni vozač kamiona, kad je shvatio da ne može otvoriti vrata automobila, nešto je opsovao i vratio se u kamion.

VIDEO Bahati vozač: Prema Banja Luci vozio u rikverc!

Tročlana obitelj ostala je u šoku. "Mislim da se povukao kad je vidio moju dvogodišnju kćer na stražnjem sjedalu. Dijete mi je uznemireno i traumatizirano", rekao je vozač koji je htio ostati anoniman, prenosi Daily Mail.

Incident je prijavljen vlastima te tvrtki čiji je kamion, a iz koje su odgovorili da nije riječ o njihovom stalnom vozaču, već vozaču agencije koja mijenja njihove vozače zbog godišnjih odmora.

"Udaljen je s dužnosti, a agencija istražuje incident", naveli su iz tvrtke Carr's Flour Mills, čiji je kamion iz kojeg je izletio bijesan vozač. "Žao nam je zbog stresa nanesenog obitelji", dodali su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook