Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

VIDEO: Vlak se zabio u hotel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo prazan putnički vlak zaletio se u ponedjeljak ujutro u hotel smješten odmah pokraj glavnog kolodvora u Helsinkiju, objavili su dužnosnici finskih željeznica.

Vlaku s četiri vagona, u kojem su bila samo trojica željezničara i nije bilo putnika, otkazale su kočnice i otklizio je iz hangara nizbrdo prema glavnom peronu, udario u niske odbojnike, preskočio ih i zaustavio se u obližnjem hotelu Holiday Innu, rekao je glasnogovornik finskih željeznica Timo Saarinen. Nitko u ovoj neobičnoj nezgodi nije ozlijeđen. Putnici na peronima su na vrijeme obaviješteni da vlaku ne rade kočnice pa su se sklonili.

Pročitajte i ovo Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom” Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat

>> Vlak naletio na tri osobe, dvije poginule

Vlak je udario u stranu Holiday Inna na kojoj se nalazi konferencijska dvorana, ali je ona u tom trenutku bila prazna. Šteta iznosi nekoliko milijuna eura. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene