Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Meksički 'Veliki Čarobnjak' Antonio Vasquez objavio je svoja predviđanja za 2011. godinu. Upozorio je da se ona mogu promijeniti čarolijama, molitvom ili promjenom osobnog stava.


Vasquez je predvidio produbljenje problema latinoameričkih iseljenika u SAD-u. Tvrdi kako tu neće biti brzog rješenja te da će se mnoge američke savezne države pridružiti Oklahomi i nastaviti tlačiti useljenike, prenosi Reuters.

Vezani članci Prosvjed u Francuskoj Prosvjedi, peticije, otvorena pisma... Nezadovoljstvo u društvu ne jenjava: ''Ljudi se okupljaju zbog straha i zabrinutosti za budućnost" Markov trg, ilustracija Nezaposlenost raste, potrošnja pada: Koliko doista može pomoći nacionalni plan oporavka kojim maše premijer Plenković?

>> Proročanstva Babe Vange koja vas ne mogu ostaviti ravnodušnim

'Bit će još većih podjela u SAD-u. Obamina popularnost drastično će pasti.... nema šanse da bude ponovno izabran za američkog predsjednika 2012. godine. Ekonomska situacija u SAD-u postat će problem za čitav svijet, jer su druge moćne svjetske ekonomije zainteresirane za njihov pad', naglasio je 'Veliki Čarobnjak'.

Kini je predvidio nove s prirodnim katastrofama. 'Bit će pregršt prirodnih katastrofa u Kini. Zapamtite što sam vam rekao', poručio je. Novinarima je na kraju konferencije za novinare podijelio medaljone za sreću, a njegovi asistenti su izveli ritual pročišćavanja.