Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predviđanja

VIDEO: 'Veliki Čarobnjak' predvidio ekonomsku propast SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički 'Veliki Čarobnjak' Antonio Vasquez objavio je svoja predviđanja za 2011. godinu. Upozorio je da se ona mogu promijeniti čarolijama, molitvom ili promjenom osobnog stava.

Vasquez je predvidio produbljenje problema latinoameričkih iseljenika u SAD-u. Tvrdi kako tu neće biti brzog rješenja te da će se mnoge američke savezne države pridružiti Oklahomi i nastaviti tlačiti useljenike, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV i voditelji Dnevnika Nove TV Što nas sve čeka? Velika anketa najvećih hrvatskih kompanija: Najavljene dobre vijesti za ovu godinu, ali postoje ozbiljni strahovi Ilustracija Što se događa Presuda ostavila proračunsku rupu od 60 milijardi eura: Njemačka vlada povlači rigorozne poteze, poziva se na uvođenje izvanrednog stanja

>> Proročanstva Babe Vange koja vas ne mogu ostaviti ravnodušnim

'Bit će još većih podjela u SAD-u. Obamina popularnost drastično će pasti.... nema šanse da bude ponovno izabran za američkog predsjednika 2012. godine. Ekonomska situacija u SAD-u postat će problem za čitav svijet, jer su druge moćne svjetske ekonomije zainteresirane za njihov pad', naglasio je 'Veliki Čarobnjak'.

Kini je predvidio nove s prirodnim katastrofama. 'Bit će pregršt prirodnih katastrofa u Kini. Zapamtite što sam vam rekao', poručio je. Novinarima je na kraju konferencije za novinare podijelio medaljone za sreću, a njegovi asistenti su izveli ritual pročišćavanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene