Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oluja u SAD-u

VIDEO Velik broj nesreća u SAD-u: Završio 'na nosu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snježna oluja uzrokovala je niz prometnih nesreća u SAD-u no ova u kojoj je auto završilo 'na nosu' je zaista jedinstvena.

Pročitajte i ovo Kiša, ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže velika promjena vremena: Izdano upozorenje zbog jakih pljuskova i grmljavine Snijeg u Švedskoj - 1 Zatvorene škole i prometnice Ekstremna hladnoća okovala Europu: Poginuli majka i sin, tijela im jedva pronašli

Automobil je skrenuo s ceste u Salemu kod Hampshirea i nije poznato je li vozač završio s ozljedama. Oluja koja je pogodila veći dio sjeveroistočnog dijela SAD-a je na zalasku i stanovnici država od New Mexica do Mainea se pokušavaju vratiti u normalan ritam.

>> Polarna hladnoća okovala pola SAD-a

Prometnice su još skliske i ralice otklanjaju snijeg, no ne pomažu im polarne temperature i do minus 25 Celzijevih stupnjeva. Većina školi je zatvorena, u nekim dijelovima je prekinuta opskrba električnom energijom. Također, tisuće letova je otkazano, a najviše u Chicagu. Od početka tjedna i snježne oluje zbog nevremena je otkazano oko 16 tisuća letova diljem SAD-a uzrokujući pravu pomutnju po aerodromima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene