Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspješno slijetanje

VIDEO Užas: Avion se srušio na kuće, dvoje ljudi poginulo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatni zrakoplov srušio se na nekoliko kuća dok je pokušavao sletjeti u zračnu luku na sjeveru američke savezne države Indiane. Pri tome su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene, priopćili su policijski službenici.

Oko 16:30 sati, u nedjelju srušio se avion u kojem su bile četiri osobe, pri čemu su život izgubile dvije osobe iz letjelice, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama na pisti Avion s putnicima zaustavljen u zračnoj luci, iz kovčega curio radioaktivni materijal? Petero zaposlenika prebačeno u bolnicu Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu

Nije mogao sletjeti

Pilot letjelice Beechcraft Premier 1 imao je problema sa strujom u avionu te je u nekoliko navrata pokušao sletjeti u zračnu luku u South Bend prije nego se srušio.

>> VIDEO Šokantno slijetanje: Avionom se zabio u automobil!

Jedan svjedok rekao je kako je stajao u svom dvorištu kada je vidio da se avion srušio na kuću.

Šokirni susjedi gledali u panici

'Čuo sam motor letjelice i pogledao gore. Mislio sam da će se avion srušiti na našu kuću. Bacio sam se na tlo i čuo glasan prasak preko puta ceste', ispričao je Brian Prestin koji je svjedočio ovom događaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene