Šokantna snimka, objavljena na YouTubeu, dosad je pregledana više od milijun puta.


Kada sljedeći put napustite svoju hotelsku sobu možda se odlučite na zaključavanje osobnih stvari nakon što odgledate ovaj video.

Vezani članci Žarko Tušek Tušek za DNEVNIK.hr: "Laž je da sam bio u samoizolaciji. Nisam imao službenu mjeru. Tako sam se izrazio" Ministar Josip Aladrović Aladrović o Tušeku: "Vrlo će se brzo vidjeti njegova daljnja politička karijera, a svoje ocjene ministara treba objasniti u stranci"

Naime, jedan je izletnik odlučio ostaviti uključenu kameru na svom laptopu, nakon što je izašao iz sobe kako bi vidio što zaista pojedine sobarice rade kada vas nema u sobi. Video je snimljen u jednom hotelu u SAD-u, a korisnik Vince Stravix, koji je postavio snimku na Youtube, nije želio navesti u kojem.  'Ovo se dogodilo 5. studenog, odsjeo sam u ... hotelu i ostavio sam sve svoje osobne stvari u sobi. Vjerujem da više to neću činiti', napisao je u opisu videa.

Video počinje bezazleno. Ženska osoba ulazi u sobu, zatim ulazi u kupaonicu, skuplja prljave ručnike i stavlja ih na hrpu.

Pogledajte snimku za koju je želio da ostane skrivena - žene poludjele!

Nakon toga pregledava paket koji je gostu dostavljen tog jutra, te pregledava njegov PS3 i video igre.

Očigledno postaje svjesna da je netko snima, te dolazi do laptopa te se licem unosi u kameru, ali tada joj pozornost odvlači tablet. Zatim kreće namjestiti krevet, ali to je neće dugo okupirati. Zanimljivije joj je bilo pregledati što ima u koferu gosta.

Nakon toga ponovno kreće prema laptopu, a Stravix tvrdi da je pokušala unijeti neke informacije, dok je cijelo vrijeme snima kamera.

Nakon toga je namjestila krevet, počistila kupaonicu te izašla iz sobe.

Snimka je izazvala broja negodovanja korisnika na YouTubeu.