Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postrojili ih kraj zida

VIDEO Uhićenje napadača iz Kumanova: 'Ajde, uz zid! Ruke gore, mamu mu je***'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom policijske akcije ubijeno je 14 pripadnika oružane skupine dok ih je 30 uhićeno. Svi su imali obilježja Oslobodilačke vojske Kosova.

Makedonska policija objavila je video snimku predaje grupe terorista za koje se vjeruje da stoje iza napada u Kumanovu u kojem je ubijeno 8 policajaca. Policijska operacija protiv njih trajala je oko 30 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata

Prilikom hapšenja i pretresa kuće u kojoj im je bila baza policija je pronašla velik broj oružja, a kako navodi Kurir, jedan od terorista je pobjegao.

Uhićene napadače policija je poredala uz zid. Na snimci se čuju naredbe policajaca: "Ajde, uz zid! Ruke gore, mamu mu je***".

S ovog mjesta je krenuo masakr u Kumanovu

Makedonska policija u akciji je uhitila 28 pripadnika terorističke grupe od kojih je 14 došlo sa prostora Kosova i Metohije.

Podsjećamo, teroristi su mašući bjelim zastavama i s rukama u zraku izašli pred sigurnosne snage u nedjelju poslijepodne. Kasnije na saslušanju su priznali da su planirali napad na glavni grad Makedonije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene