Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oči u oči sa smrću

U vožnji joj daska probila vjetrobransko staklo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka traje samo 40 sekundi, no zasigurno može proći za jedan od najstrašnijih prizora prometne nesreće.

Još nevjerojatnije jest da je vozačica koja je snimila mobitelom trenutak u kojem daska dugačka skoro metar probija prednje staklo na automobilu zapravo prošla bez ikakve ozljede. Do neobične nesreće došlo je 1. travnja na autoputu u Sjevernoj Karolini. 40-godišnja Wendy Cobb snimala je dva kamiona koji su se natjeravali po autocesti jer je namjeravala snimku kao pritužbu poslati tvrtki koja je njihov vlasnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon poraza od Francuza Suprugu Mirka Alilovića razljutio incident: Huligani im porazbijali kuću na Rabu Ilustracija (Foto: Gulliver/Thinkstock) Dogodilo se "čudo" Japanski znanstvenik slučajno otkrio novu vrstu stakla - samoobnavljajuće

>> VIDEO: Spašavanje žene iz prignječenog kamiona

Skoro 32 sekunde na snimci se vidi 'mirna' vožnja dok u jednom trenutku kamion nije naletio na dasku koja je ležala na putu. Daska se odbila o kamion i zaletjela ravno u vjetrobransko staklo automobila. 'Ne znam zašto nisam vrištala ili plakala, mislim da sam bila u šoku jer sam jedva nazvala 911. Imala sam veliku sreću, ništa mi se nije dogodilo i samo sam morala promijeniti staklo na automobilu', kazala je Wendy.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene