Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok požara

VIDEO: U požaru poginulo sedam osoba, dvoje skočilo s 11. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatra koja je zahvatila zgradu u Dijonu usmrtila je sedam ljudi, a 90 ih je ozlijeđeno.

Požar je danas buknuo u zgradi u koja je bila dom radnicima što su u Francuskoj bili na privremenom radu te je usmrtio sedmero ljudi, piše AP. Među poginulima su i dvije osobe koje su se pokušale spasiti skokom kroz prozor 11. kata. Ozlijeđeno je 90 ljudi, a troje od njih je u životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skandal do skandala Preljubnički skandali, alkoholičarski ispadi, optužbe za očinstvo... Slika nije dostupna Rijetki poremećaj VIDEO: Nakon operacije zuba priča s irskim naglaskom

Još se ne zna uzrok požara

Francuski ministar Eric Besson rekao je kako su žrtve požara u Dijonu većinom umrle od trovanja toksičnim plinovima. Prema prvim informacijama, vatra je planula u podrumu zgrade, u prostoriji za odlaganje smeća i proširila se kroz zidove. Policija još uvijek ne zna točno što je uzrokovalo požar.

U zgradi su boravili radnici iz inozemstva sa svojim obiteljima, većina njih dolazila je iz južne Afrike. Spasioci su evakuirali 134 osobe, a 90 ih je hospitalizirano zbog ozljeda. Na kućnu njegu je pušteno njih 44, a 11 ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene