Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osmorke su rođene u bolnici u Bellfloweru, 30 km jugoistočno od Los Angelesa, što je drugi slučaj živorođenih osmorki u svijetu.


Liječnica Karen Maples izjavila je za KCAL-TV da su djeca rođena u ponedjeljak u bolnici Kaiser Permanante carskim rezom 'prilično dobro'. Bolnica je priopćila da je majka, koja nije htjela otkriti identitet, rodila šest dječaka i dvije djevojčice koji su teški između 820 grama i 1,54 kg.

Vezani članci Potres, ilustracija Potres magnitude 5,9 pogodio sjevernu Kaliforniju Bebe Mame su navodno uspjele hakirati roditeljstvo pa dijele savjete na internetu, jeste li čuli za ovakva rješenja?

Ne govoreći o izgledima djece da prežive, Maples je istaknula da su 'prva 72 sata presudna pa će im idućih dana biti potrebna pojačana pažnja'. Doktor Harold Henry rekao je za KCAL da mališani 'plaču i živahno mašu ručicama i nožicama'.

G. 1998. u Teksasu je Amerikanka nigerijskog podrijetla rodila osmorke, ali je jedno dijete umrlo tjedan dana nakon poroda. Sedmero druge djece prošlog je mjeseca navršilo deset godina.