Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u zraku

VIDEO 'U avionu je BOMBA!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Let iz Los Angelesa u Teksas, na kojem je bilo 143 putnika, sletio je izvanredno u Phoenix nakon što je telefonski dojavljeno da je u avionu bomba!

Dojava da se u avionu nalazi bomba američke vlasti shvaćaju ozbiljno. Stoga su, čim je policija Los Angelesa primila telefonski poziv kojim je upozoreno da se na letu 2675 nalazi bomba, u pratnju letu poslali borbene zrakoplove F-16, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu

Zrakoplov je izvanredno prizemljen u međunarodnu zračnu luku Phoenix Sky Harbor u američkoj saveznoj državi Arizona, oko 15:30 sati po lokalnom vremenu.

>> Šokantno: Pilot POBJESNIO na putnike, ISTJERAO ih iz aviona!

Po slijetanju letjelice pune putnika, svi su sigurno napustili zrakoplov. Putnici su ispitani, a specijalci i psi tragači pretražili su avion, međutim bombu nisu pronašli.

'FBI će provesti istragu i utvrditi tko je osoba ili ljudi koji su odgovorni za ovu prijetnju', rekla je glasnogovornica FBI-a Laura Eimiller.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene