Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za prosječnog vozača i jedan sudar je i više nego 'dovoljan', no kada ista osoba u samo sedam minuta sudjeluje u četiri različita sudara, onda je nešto definitivno krenulo po zlu.


Policija iz Appletona u američkoj državi Wisconsin prijavila je kako je 23-godišnji Kiriko T. Masasi vozeći Lincoln iz 1996. u nedjelju popodne sudjelovao u čak četiri sudara. Masasi se zabio u zaštitnu ogradu, prometni znak, semafor i pet vozila prije nego je zaustavljen.  

Vezani članci Slika nije dostupna Incident u splitskom autobusu: Glumio turista pa iznenada progovorio hrvatski i napao vozača Alkotest, ilustracija Rekorder vikenda: 56-godišnjak na mopedu napuhao skoro tri promila, zaradio paprenu kaznu

U policijskom izvješću stoji kako se oko 16 sati pri skretanju iz jedne u drugu ulicu zabio u zaštitnu ogradu na suprotnoj strani ceste. Potom je nastavio voziti i usput pokupio dva automobila - Chevy Impalu i Mercury Sable i to u dvije različite trake. Masasi je nastavio dalje do idućeg križanja gdje je udario u prometni znak i semafor. Ni to mu nije bilo dovoljno pa je nastavio i dalje. Niti 300 metara dalje sudario se s još tri automobila - Pontiacom Grand Am, Toyotom Corollom i Dodge Stratusom. Mladić bi vjerojatno pokušao nastaviti i dalje, ali zadobio je po život opasne ozljede. Masasi i 29-godišnja vozačica Grand Ama, koja je također teže ozlijeđena, prevezeni su u bolnicu, a ostali vozači su prošli bez ozljeda.