Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgore prošla Oklahoma

VIDEO: Tornado poharao jug SAD-a, poginulo 10 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašne snimke stižu s juga SAD-a. Razoran tornado uništavao je sve pred sobom. Poginulo je 10 osoba, među kojima dvoje djece. U 26 pokrajina Oklahome proglašeno je izvanredno stanje.

Drvo koje je palo na kuću ubilo je 24-godišnjeg muškarca i njegovu 18-omjesečnu kćer.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

'Strašno, nešto što nitko nije očekivao. Nešto za što misliš da se nikada ne može dogoditi tvojoj obitelji', kazala je prijateljica poginulih Kasey Neal.

Tornado praćen vjetrovima brzine 127 km/h, čupao je drveće iz zemlje, okretao automobile, uništavao sve pred sobom. U Arkansasu je drvo koje je palo na obiteljsku kuću ubilo 6-godišnjeg dječaka koji je spavao.

Najgore je prošao gradić Tushka u Oklahomi. Tornado je uništio čitave dvije ulice, dvoje ljudi je poginulo, a najmanje 25-ero ih je ozlijeđeno. Spasilačke službe danonoćno su na terenu, pokušavaju život stradalih vratiti u normalu. Guverner Oklahome proglasio je izvanredno stanje u 26 pokrajina koje je pogodilo nevrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene