Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubimac težak 30 kg

VIDEO: Tigar raskomadao i usmrtio vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kućni ljubimac od 300 kilograma napao je i ubio svog vlasnika u njegovom domu u Kanadi.

Normana Buwalda, 66-godišnjeg Kanađanina raskomadao je njegov kućni ljubimac tigar nakon što je nesretni muškarac ušao u kavez kako bi nahranio životinju. Prema izvješću policije koje prenosi AP nitko nije svjedočio napadu, a Buwalda je teško ozlijeđenog pronašao jedan član obitelji koji je potom uspio zaključao tigra u odvojeni dio kaveza, izolirajući tako Buwaldu od nasilno raspoložene životinje do dolaska hitne pomoći. Na žalost, ljubitelju tigrova više nije bilo spasa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

'Bio je suosjećajan prema svojim životinjama kao da su mu obitelj', kazao je susjed Jim McIntyre. 'Ne mogu reći hoće li tigar biti uspavan. To je divlja životinja, a ne kućni ljubimac. Okolnosti u kojima se dogodio napad su složene i za sada se ne može reći tko je kriv', rekao je glasnogovornik policije Troy Carlson. Ovo nije prvi put da je došlo do napada na Buwaldinom posjedu na kojem se nalazi nekoliko egzotičnih životinja. U lipnju 2004. godine, desetogodišnjeg je dječaka napao tigar koji je na uzici izveden iz kaveza kako bi ga dječak mogao fotografirati.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene