Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prigodno za Valentinovo

VIDEO: Tele s bijelim srcem na čelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolazi Valentinovo, a u Japanu je na svijet došla životinja s rijetkim obilježjem - bijelim srcem na čelu. Star dva tjedna i težak 45 kilograma Ha-chan, na svijet je došao 25. siječnja na mliječnoj farmi, 40 kilometara udaljenoj od Tokija.

Farmer je primjetio bijelu mrlju u obliku srca na čelu bika sljedeći dan. Glas o ovom neobičnom malom biku proširila se svijetom nakon što su priču o njemu objavili japanski mediji, a neke su televizijske postaje imale i javljanje u živo prikazujući Ha-chana, prenio je Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uoči Valentinova Policija upozorava na prijevare na društvenim mrežama: "Ugledan liječnik traži veliku svotu novca, a zatim i romantičan susret.." Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

>> Sretna krava iz Wisconcina

'Možda smo vidjeli slične uzorke na drugim dijelovima životinja, ali nismo ni na jednom zabilježili srce na čelu', rekao je Kazunori Yamasaki koji ima 41 kravu na svojoj farmi na kojoj se oteli oko 30 teladi svake godine.

Bikovi rođeni na mliječnim farmama žive kratko jer ih farmeri prodaju mesarima već nakon druge godine života. Možda ni Ha-chan nije iznimka. 'Ovo je bik pa ga ne možemo zadržati na farmi. Nadamo se da će ga uzeti neke turističke farme ili zoološki vrtovi. To bi bio najbolji način da ga usrećimo', rekao je Yamasaki.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene