Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađene putovnice

VIDEO: Tajfun za sobom ostavio dijelove tijela nestalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je tajfun Megi poharao Tajvan, nastavljena je potraga za 25 nestalih osoba među kojima je najveći broj kineskih turista.

 Skupina od 19 Kineza s dvojicom vozača i dva turistička vodiča te jednim bračnim parom nestala je kada je prošlog tjedna snažni tajfun Megi poharao tu zemlju. Potraga za nestalim osobama je nastavljena, a vlasti su potvrdile kako su pronašle putovnice kineskih turista te pojedine dijelove tijela.

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Domagoj, Hrvat iz Tajvana razorni potres Hrvat koji živi na Tajvanu: "Svi su bili preplašeni. Ne vidimo to svaki dan"

>> VIDEO: Tajfun Megi na Filipinima usmrtio 10 ljudi

'Pronašli smo jednu ruku, nogu te još neke dijelove tijela, ali dok se ne provede DNK analiza ne želimo prejudicirati o kome se radi', službeno je izvješće tajvanskih vlasti. Kao posljedica prolaska tajfuna Megi na Tajvanu je palo oko jedan metar kiše po kvadratnom metru u jednom danu. Tajfun je izazvao i nekoliko oluja, a ukupno je ozlijeđeno 96 osoba. Na Filipina je prolazak tajfuna Megi usmrtio 26 osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene