Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačka tuguje

VIDEO: Svijeće i cvijeće za žrtve pomahnitalog njemačkog tinejdžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Njemačkog grada Winnenden oplakuju one koji su poginuli u sumanutom pohodu njemačkog tinejdžera, 17-godišnjeg Tima Kretschera, kojeg su susjedi opisali kao usamljenika koji je volio nasilne filmove.

Dva dana nakon incidenta, stotine svijeća i cvijeća nalaze se ispred škole Albervillea na mjestu na kojem se dogodio zločin, prenosi Reuters. Šesnaest ljudi je smrtno stradalo u stravičnom pohodu naoružanog tinejdžera u srednjoj školi njemačkog grada Winnendena. Devetero ubijenih su učenici škole, a mrtav je i 17-godišnji napadač.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Slika nije dostupna 'Roditelji uvijek krivi za djela maloljetnika' Pokreće se istraga protiv oca Tima Kretschmera

>> Njemački ubojica možda nije najavio svoj plan na internetu

>> VIDEO: Posljednji trenuci života ubojice

>> VIDEO: Među ubijenima u stravičnom pokolju i jedan Hrvat

>> U stravičnom pohodu napadač iz auta ubio najmanje 9 ljudi

Jedan od ubijenih slučajnih prolaznika je Hrvat. Policija je sumnjičava prema porukama koje su objavljene na internetu, a koje je navodno objavio Tim najavljujući masakr. Službeno je potvrđeno da je Tim primao pomoć psihijatra zbog depresije. Depresiju je liječio između travnja i rujna. Motiv zločina još je uvijek nepoznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene