Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Srušio se zrakoplov, osam mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam je ljudi poginulo u avionskoj nesreći kada se mali zrakoplov u kojem je bilo osam putnika i članova posade, srušio iznad otoka Thormanby u Kanadi.

Avion 'Grumman Goose' u vlasništvu zrakoplovne kompanije Pacific Coastal Airlines srušio se na otok Thormanby na kojem je kasnije kandska obalna služba kasnije pronašla samo jednog preživjelog na plaži, izvjestio je Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Spasioci su rekli kako je jedna osoba preživjela te je prebačena u bolnicu 'St. Mary' u Secheltu, a zatim prevezena na liječenje u Vancuver.

Bill Yearwood, glasnogovornik Odbora za sigurnost u prometu rekao je kako se još ne zna što je uzrokovalo pad, te da će taj podatak biti utvrđen nakon završenog očevida, prenio je portal Canada.com.

Stanovnik otoka novinarima je ispričao da je čuo kako pada avion jučer ujutro te je to prijavio policiji. Uskoro su na mjestu nesreće bile zračne i pomorske spasilačke snage.

'Gurman Goose' prevozio je zaposlenike građevinske tvrtke Peter Kewita, iz Vancouvera u Tobu Intel. Ostaci aviona pronađeni su u blizini zaljeva Hoon Bay.

Ovo je već drugi smrtonosni pad aviona kompanije Pacific Coast Airlines u četiri mjeseca. U kolovozu je u padu aviona iste tvrtke poginulo petero ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene