U nesreći teretnog zrakoplova tvrtke 'FedEx' koji se srušio i zapalio danas prilikom slijetanja u tokijskoj zračnoj luci Narita poginula su dva člana posade, potvrdilo je japansko ministarstvo prometa.


Teretni je zrakoplov letio iz kineskog grada Guangzhou, a glasnogovornik zračne luke izjavio je da je do nesreće došlo zbog jakoga vjetra. U izjavi novinarima, dužnosnici ministarstva prometa potvrdili su da su poginula dva člana posade.

Vezani članci BiH: I mrtvi glasuju na izborima - 4 Lokalni izbori u BiH se bliže, prijavljuju se i umrli, a na prebivalištima u Hrvatskoj navedeno i po 10 birača. Vlasnici nikad čuli za njih: "Na mojoj adresi? Pa nema nikoga" Koronavirus, ilustracija Ovaj grad prijavio čak 224 nova slučaja, najveći dnevni porast od početka zaraze: ''Situacija slična onoj na vrhuncu''

Video snimka nesreće, pokazuje da je zrakoplov teško sletio, prevrnuo se na lijevo krilo i zapalio. Nakon nesreće zatvorena je glavna pista u zračnoj luci Narita, zbog čega je više od 30 letova otkazano, a neki su preusmjereni prema drugim zračnim lukama.