Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadzorna kamera snimila je dobrog Samaritanca kako spašava dječaka koji je trčao ravno prema vrlo prometnom raskrižju i spasio ga gotovo sigurne smrti.


Vozač bijelog bijelog automobila pretekao je dječaka (4), koji je panično trčao prema reskrižju ne obazirući se na to da kroz njega doslovce jure drugi automobili te izašao iz auta i zaustavio ga u posljednji trenutak.

Vezani članci Janko Popović Volarić Dječak na fotografiji danas je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja čije je srce nažalost zauzeto Slika nije dostupna VIDEO Dječak kojeg su brutalno pretukli: 'Nijedno dijete - ne zaslužuje umrijeti'

Par sekundi nakon toga zaustavlja se i policijski automobil, ali kako je dječak opet počeo bježati, ali ovog puta u suprotnom smijeru, policajac je potrčao za njim te stoga nije stigao doznati ime muškarca koji je spasio dječaka.

Kako se policija htjela zahvaliti dobročinitelju, objavili su na svojoj Facebook stranici da im građani dojave o kome se radi ako ga prepoznaju. To se i dogodilo, no muškarca je identificirao tek fotoreporter lokalne TV postaje KOMO-TV.

Federal Way Police Department je naposljetku stupio u kontakt s dobrim samaritancem i zahvalili su mu se. Heroj u pitanju, Sam Deeds, i sam je vidio da je 'tražena' osoba, ali nije htio istupiti javno i kontaktirati policiju, već se držao po strani.

"Nekako se nisam htio izložiti javnosti i primiti zasluge za nešto za što smatram da se ne trebaju zasluge davati", rekao je skromni Deeds, a prenosi news.com.au.

"Samo sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme", dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook