Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobri Samaritanac

VIDEO Spasio dječaka(4) od sigurne smrti: 'Bio sam na pravom mjestu u pravo vrijeme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera snimila je dobrog Samaritanca kako spašava dječaka koji je trčao ravno prema vrlo prometnom raskrižju i spasio ga gotovo sigurne smrti.

Vozač bijelog bijelog automobila pretekao je dječaka (4), koji je panično trčao prema reskrižju ne obazirući se na to da kroz njega doslovce jure drugi automobili te izašao iz auta i zaustavio ga u posljednji trenutak.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Par sekundi nakon toga zaustavlja se i policijski automobil, ali kako je dječak opet počeo bježati, ali ovog puta u suprotnom smijeru, policajac je potrčao za njim te stoga nije stigao doznati ime muškarca koji je spasio dječaka.

Kako se policija htjela zahvaliti dobročinitelju, objavili su na svojoj Facebook stranici da im građani dojave o kome se radi ako ga prepoznaju. To se i dogodilo, no muškarca je identificirao tek fotoreporter lokalne TV postaje KOMO-TV.

Federal Way Police Department je naposljetku stupio u kontakt s dobrim samaritancem i zahvalili su mu se. Heroj u pitanju, Sam Deeds, i sam je vidio da je 'tražena' osoba, ali nije htio istupiti javno i kontaktirati policiju, već se držao po strani.

"Nekako se nisam htio izložiti javnosti i primiti zasluge za nešto za što smatram da se ne trebaju zasluge davati", rekao je skromni Deeds, a prenosi news.com.au.

"Samo sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme", dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene