Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimljen je trenutak kada su cijeli vagon vlaka preuzeli pijani britanski studenti koji su skakali po sjedalima, lupali rukama po krovu i pjevali 'Volimo piti ujutro'.


Oko 30 osoba, većinom ženskih, zauzelo je cijeli vagon vlaka na relaciji Richmond London Waterloo, piše Daily Mail.

Vezani članci Radovan Karadžić Ratni zločinac Radovan Karadžić ostatak kazne služit će u Britaniji: "Trebali bismo se ponositi što je Britanija podržala 30 godina potrage za pravdom za te gnusne zločine" Cijepljenje u Ujedinjenom Kraljevstvu Zabrinjavajuće upozorenje britanskog ministra zdravstva: "Nažalost, novi soj koronavirusa je izvan kontrole"

Putnici u vagonu bili su zbunjeni kada su prvi put čuli buku u vlaku te su čak mislili da se radi o pijanim fanovima rugbyja u obližnjem Twickenhamu.

Ali dok je vlak prolazio stadionom postalo je jasnije da buka ne dolazi odande već iz vlaka. Sean O'Hare, iz Teddingtona, zapadnog dijela Londona, bio je na putu kući nakon treninga te je čuo kako se u vlaku pjeva.

>> Poražavajući rezultati: Djeca kockaju, piju i smatraju da je marihuana ljekovita

>> Pijani studenti goli trčali trajektom i razbijali boce

'Mislio sam da buka dolazi od nekud izvana. U to smo vrijeme bili na Twickenhamu i mislio sam da su tu pijani navijači rugbyja. Ali, kako se vlak približavao stadionu, a buka je bila iste jačine, shvatio sam da galama nastaje u vlaku, a ne stadionu', ispričao je Sean.

Snimka ludovanja studenata ubrzo je objavljena u britanskim medijima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook