Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno i potresno

VIDEO S AK-47 uperenim u vrat, student moli da ga se spasi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S uperenim Kalašnjikovim u vrat, austrijski student moli za spas i otkupninu pred kamerom. Ova šokantna i potresna snimka obišla je svijet.

Dominik Neubauer je student iz Beča, koji je još 21. prosinca prošle godine otet zajedno s bračnim parom iz Finske u glavnom gradu Jemena.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama

>> Radikalni islamisti oteli francusku obitelj, prijete ubojstvom!

Nekoliko tjedana bio je talac jemenskog plemena u regiji Kavlan, a nakon pregovora s vlastima, predan je al-Qaidi, prenosi Huffington Post.

Na video snimci, koja je objavljena na YouTubeu, Neubauer je vidno uplašen i suznih obraza te moli da se plati otkupninu za njega. U protivnom će ga, kaže, otmičari ubiti u roku od sedam dana.

Čitavo to vrijeme, otmičar mu drži AK-47 Kalašnjikov uperen u vrat.

Objavljena snimka je ujedno i prvi put da se oteti austrijski student uspio javiti zabrinutoj obitelji. 'Mama, tata, Lukas i Anđela, volim vas više od bilo čega na svijetu!', poručio im je Dominik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene