Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici ostali užasnuti

VIDEO Šokantna snimka muškarca koji je preživio nalet vlaka u podzemnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantan trenutak u kojem vlak podzemne željeznice prelazi preko muškarca na tračnicama snimljen je kamerom mobitela. Na sreću, nije se dogodilo ono najgore.

Putnici koji su čekali vlak na peronu podzemne željeznice u New Yorku, pokušali su muškarcu koji je vikao na tračnicama pomoći, no kad je vlak prilazio peronu, sve šu mogli jest okrenuti glavu u užasu.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Policija u podzemnoj željeznici u New Yorku Sigurnost Nacionalna garda patrolirat će metroom: Pregledavat će torbe putnika

Incident se dogodio još 28. prosinca 2013. no snimka je objavljena tek proteklog tjedna, a objavio ju je prijatelj osobe koja ju je snimila mobitelom.

Pokušao pokupiti telefon među tračnicama, a onda...

Na snimci se mogu vidjeti dvojica putnika kako skaču na tračnice i pomažu muškarcu koji viče. Pozvali su i osobu koja je sve snimala da im pomogne da ga podignu na sigurno, no snimatelj je odbio to učiniti, prenosi Daily Mail.

Vlak je u tim trenucima već prilazio peronu, a dvojica muškaraca popela su se nazad na peron, na sigurno. Mala skupina putnika na peronu pokušala je vikanjem i gestikulacijama dati do znanja vozaču da zaustavi vlak, no on to nije uspio učiniti na vrijeme i prešao je preko muškarca na tračnicama.

Srećom, muškarac je preživio. Osoba koja je snimila video, međutim, morala je opravdati razlog zbog kojeg nije htjela pomoći dvojici putnika u podizanju unesrećenog muškarca. Snimatelj je na jednoj društvenoj mreži napisao kako je bio pijan i da je to bio razlog.

Glasnogovornik MTA (Metropolitan Transport Authority) naglasio je kako je snimatelj postupio ispravno i ponovio da se u tim slučajevima treba potražiti službenu osobu ili policiju. Problem je što u 3:15 sati ujutro nije bilo niti jednih, niti drugih.

Muškarac koji je preživio nalet vlaka, prebačen je u bolnicu na mentalno liječenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene