Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko prve nuklearne elektrane na svijetu

VIDEO Snimljen 'nuklearni' tornado u Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan tornado izazvao je strah, no ovog puta u Rusiji, u gradu Obninsku, gdje je 'prohujao preko prve izgrađene nuklearne elektrane u svijetu.

Samo 110 kilometara južno od Moskve, u gradu Obninsku, tornado se formirao i prešao preko prve izgrađene nuklearne elektrane u svijetu. Lokalno stanovništvo je u strahu promatralo razvoj događaja, no na kraju je dio njih ipak sve opisao s dozom humora.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

>> 'Pakleni' tornado tek je početak, slijedi i ekstremna sezona uragana

'Imamo tornado iznad nuklearke. Nije strašno. Barem nema mrtvih', napisao je jedan korisnik na svojem Twitter profilu. Anton Lunev, stanovnik Obninska, svojim je digitalnim fotoaparatom snimio video tornada i postavio ga na YouTube, prenosi Moscow Times.

Nuklearna elektrana Obninsk izgrađena je 1954. godine, a ugašena je 29. travnja 2002. godine. Imala je jedan reaktor i električni kapacitet od 6 megavata te termalni kapacitet od 30 megawata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene