Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Italija zgrožena

VIDEO: Snimka tipične mafijaške egzekucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Italiju je šokirala videosnimka mafijaškog ubojstva u napuljskoj četvrti koju je, nastojeći utvrditi identitet ubojice i njegova pomagača u cijelosti objavilo državno odvjetništvo u Napulju.

Ubojstvo se dogodilo 11. svibnja na ulici u širem središtu Napulja, a snimljeno je nadzornom kamerom u cijelosti. Na objavu snimke odvjetništvo se odlučilo, kako stoji u odluci, 'jer do danas nije bilo moguće identificirati ni materijalnog počinitelja zločina ni osobu koja je, smatra se, tom prilikom bila u ulozi pomagača, a obojica se jasno vide na snimci', navodi ANSA. Snimljeno ubojstvo se dogodilo usred dana ispred bara u napučenoj napuljskoj četvrti. Na četverominutnoj snimci vidi se kako ubojica najprije puca s leđa u žrtvu, Mariana Bacioterracina. On, ništa ne sluteći, puši cigaretu ispred bara, a kad padne na pod, nasred ulice, ubojica mu ispaljuje metak u zatiljak. Ubojica se potom hladnokrvno udaljuje s mjesta zločina.

Pročitajte i ovo Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura" Ilustracija 'Ndrangheta, Cosa Nostra, Camorra... Više od tisuću pripadnika talijanske mafije trenutno živi i djeluje u Njemačkoj

Šok javnosti izazvala je i ravnodušnost prolaznika. Žena, koja se nalazila pred zamrzivačem za sladoled pored žrtve, odmah odlazi čak se i ne okrenuvši. Druga pak žena prekorači tijelo i potom se vrati kako bi provjerila je li mrtav, a muškarac koji drži djevojčicu prolazi i čak se i ne osvrće. Kako piše Reuters, ubojstvo je naručila Cammora. (Hina/Reuters)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene