Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U jeku promjena

VIDEO Snimka kraljevske obitelji koja pokazuje njihov razvrat i dekadenciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok na Tajlandu traje velika politička kriza - izveden je vojni udar i svrgnuta je premijerka, u javnost je dospio video na kojem se vidi neobično ponašanje princeze Srirasmi.

Uz zvukove pjesme Georgea Michaela, okruženi tropskim vrtom, tajlandska princeza Srirasmi i njezin suprug Maha Vajiralongkorn, nasljednik prijestolja i okrunjeni princ, uživali su na posebnom partiju.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Tajland: Izveden vojni udar, suspendiran ustav i svrgnuta premijerka koju drže u pritvoru

Naime, luksuzni hotel u Bankoku bio je mjesto proslave rođendana njihova voljene pudlice Foo Foo. Video pokazuje dekadentni party na kojem je princeza, bivša konobarica, cijelo vrijeme bila odjevena samo u tange.

U tom golišavom izdanju mazila je slavljenicu - pudlicu, hranila je, a u jednom trenutku i kleknula na pod i jela iz njezine zdjelice.

Nije još poznato kako je na ovaj prizor reagirao prinčev otac, 86-godišnji kralj Bhumibol Adulyadej.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene