Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad se čovjek pretvori u monstruma...

VIDEO: Divljačko zlostavljanje slonice u cirkusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna snimka mučenja životinja stiže iz Velike Britanije. Nesretnu ženku slona Anne, krotitelji u cirkusa toliko nemilosrdno tuku da gledanje jadne životinje kako pati jednostavno izaziva gađenje. Na njezinu sreću, prijatelji životinja uspjeli su skrivenom kamerom uhvatiti zlikovce na djelu.

Slonica Anne uhvaćena u Šri Lanki dok je još bila malena, a otad joj je dom u cirkusu 'Bobby Roberts Super Circus', istoimenog vlasnika Bobbyja Robertsa. Bičevi, vile, igle i udaranje nogama, najčešći su oblik zlostavljanja, koje ta nesretna životinja trpi u zatočeništvu cirkusa, lancem vezana za pod i gotovo nepokretna 24 sata na dan, piše njemački Bild.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sretno Raju VIDEO Zaljubio se slon koji je zaplakao kada je pušten na slobodu Slika nije dostupna Slonica u bijegu od – dosade?!

Vlasniku Bobbyju Robertsu prijeti kazna od 23.000 eura, a čuvar koji je Anne najčešće nemilosrdno mlatio, mogao bi, ukoliko ga se osudi za zlostavljanje životinja, dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne godine. Nesretnoj slonici prijatelji životinja pokušavaju naći novi dom i prikupljaju sredstva putem donacija. Nadajmo se da će uspjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene