Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za brzinski rekord

VIDEO: Slupao se pri brzini od 370 na sat i odšetao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možete li zamisliti izlijetanje s ceste pri brzini od 370 kilometara na sat i vozača koji bez ogrebotine odlazi s mjesta nesreće? To je pošlo za rukom vozaču tvrtke Hinson Motorsports, no Chevrolet Corvette kojeg je vozio pritom je potpuno uništen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara Ilustracija Tragedija u susjedstvu Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube: Ubio je dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

Spomenuta tvrtka bavi se preradom automobila i njihovim 'nabrijavanjem' a cilj im je bio postaviti novi brzinski rekord na jednu milju. Njihov prijašnji rekord iznosio je 360 kilometara na sat.

To nije bilo dovoljno pa su 'nabrijali' Corvettu na 1.738 konjskih snaga, ali se ona pokazala nestabilnom pri ekstremnoj brzini pa je njihov vozač pri brzini od 370 kilometara na sat, sletio s piste, ali je čudom nesreću preživio bez ogrebotine.

Automobil je zato doživio 'totalku'. Na snimci koju prenosimo pogledajte kako je to izgledalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene