Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možete li zamisliti izlijetanje s ceste pri brzini od 370 kilometara na sat i vozača koji bez ogrebotine odlazi s mjesta nesreće? To je pošlo za rukom vozaču tvrtke Hinson Motorsports, no Chevrolet Corvette kojeg je vozio pritom je potpuno uništen.


Spomenuta tvrtka bavi se preradom automobila i njihovim 'nabrijavanjem' a cilj im je bio postaviti novi brzinski rekord na jednu milju. Njihov prijašnji rekord iznosio je 360 kilometara na sat.

Vezani članci Moderna kamera za nadzor brzine (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) U Hrvatsku stižu nove superkamere koje mogu uhvatiti vozače u nepropisnom korištenju mobitela, nekorištenje pojasa, nepropisnog pretjecanja... Max Sylvester prizemljio avion na prvom letu (Foto: Instagram) Student koji je na svom prvom letu sigurno prizemljio avion: "To se viđa samo u filmovima"

To nije bilo dovoljno pa su 'nabrijali' Corvettu na 1.738 konjskih snaga, ali se ona pokazala nestabilnom pri ekstremnoj brzini pa je njihov vozač pri brzini od 370 kilometara na sat, sletio s piste, ali je čudom nesreću preživio bez ogrebotine.

Automobil je zato doživio 'totalku'. Na snimci koju prenosimo pogledajte kako je to izgledalo.