Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mjesec dana nakon napada iz veljače par se vjenčao. Supruga i danas brani sportaša, a napad je oštro osudio Barack Obama.


Američki predsjednik Barack Obama oštro je osudio postupke igrača američkog nogometa, Raya Ricea, nakon što je u ponedjeljak u javnost procurio šokantni, novi video na kojem udara svoju tadašnju zaručnicu, a današnju suprugu Janay Palmer, piše Daily Mail.

Vezani članci Napad nožem, ilustracija Podstanar (44) nakon svađe izbo vlasnicu stana (74), preminula je u bolnici Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP) Pucnjava u sjedištu CIA-e, napadač ranjen

Sportaš je suprugu udarcem u liftu u Atlanic Cityju onesvijestio.

Rice i njegova današnja supruga u veljači su uhićeni zbog fizičkog obračuna u liftu, a na ranije objavljenoj snimci vidio se tek dio u kojem spotaš suprugu izvlači iz lifta. Sada je portal TMZ Sports objavio cijelu snimku nadzorne kamere iz lifta.

Stravično: Majka osuđena na 11 godina zbog ubojstva sina

'Predsjednik je otac dvoje djece. I kao svaki Amerikanac vjeruje da je obiteljsko nasilje neprihvatljivo u civiliziranom društvu', stoji u priopćenju Bijele kuće.

'Udaranje žene nije nešto što pravi muškarac radi, i to je istina i kada se nasilje dogodi u javnosti, ali i, često, iza zatvorenih vrata', nastavlja se.

Ostao bez ugovora

Nakon objave posljednjeg videa klub Baltimore Ravens s Riceom je raskinuo 40 milijuna dolara vrijedan ugovor. Postoji mogućnost da više neće moći igrati u NFL-u jer je organizacija također objavila da ga suspendiraju na neodređeno vrijeme. Kanadska nogometna liga najavila je da će poštivati zabranu NFL-a.

Rayeva supruga i dalje mu pruža podršku. U obraćanju javnosti poručila je da ga voli, a medije optužila da im oduzimaju sreću.

Iako su ga sada najstrože kaznili, kada je objavljen prva snimka NFL je igrača kaznio tek s dvije utakmice neigranja. Ravensi su mu pružili podršku. Nakon konferencije za medije na kojoj su se supruga i on ispričali zbog incidenta, klub je objavio Tweet u kojem su poručili da Janay Rice duboko žali zbog uloge koju je odigrala u noći incidenta. U ponedjeljak su Tweet obrisali.

Inače, Ray je zbog napada optužen za krivično djelo teškog napada, no u svibnju se priključio programu zahvaljujući kojem je izbjegao zatvor. Na tiskovnoj konferenciji prije četiri mjeseca par je izjavio da je incident bio uzajmna borba.

Zbog zatraženog razvoda masakrirao suprugu. Liječnici šokirani težinom ozljeda!

Vjenčali su se samo mjesec dana nakon napada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook