Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detaljan opis horizontalnog akademika

VIDEO: Seks prezentacija koja se širi poput virusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 42 stranice PowerPoint prezentacije detaljno je opisala svoja seksualna iskustva s 13 sportaša, a onda je prezentacija obišla svijet online.

Karen Owens nedavno je diplomirala na Duke sveučilištu, na kojem se, osim stjecanjem diplome, bavila i ocjenjivanjem seksualnih odnosa s kolegama sportašima. Prezentaciju je nazvala 'Edukacija izvan učionice: Odlike horizontalnog akademika'. Svoju 'seks listu' ova 22-godišnjakinja je poslala na e-mail adresu tri prijateljice, no jedna je mail automatski proslijedila drugim osobama, koje su učinile to isto i tako je prezentacija izašla u javnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mandatar spreman Svi pričaju o Oreškovićevoj prezentaciji u Saboru Slika nije dostupna Međunarodna prezentacija [VOZILI SMO] Peugeot 208 Facelift

Većina sportaša, čija se imena spominju, najavljuje tužbu zbog uznemiravanja, a Duke je izdao priopćenje u kojem stoji 'kako izlaze u susret svima koje je ovaj incident pogodio.' Karen je izjavila kako žali što je napravila prezentaciju i da nije nikog namjeravala povrijediti, piše abc15.com. Najviše sportaša bilo je iz lacrosse tima, koji se još uvijek dobro prisjeća seks skandala iz 2006. godine, kada je bilo riječi o silovanju striptizete na partyju.

>> 20 milijuna eura za ministarske pozive na sex-hotline

Karen, koja je iz Connecticuta, svakog je sportaša imenovala, fotografirala, grafički ga analizirala kao ljubavnika, rangirala na ljestvici od 1 do 10, izdvojila njegove prednosti i nedostatke, opisala kako su se sreli u baru i što su sve radili nakon pića.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene