Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U supermarket pun ljudi zaletio se 50-godišnji muškarac koji se sumnjiči da je tim postupkom pokušao ubojstvo te da je bio u alkoholiziranom stanju. Ozlijeđeno je šest žena koje se nalaze u bolnici. Srećom, nitko nije pretrpio teže ozljede.


 

 

 

Vezani članci Auto iz Splita ''Nešto smo zaboravili'': Auto iz Splita postao hit na društvenim mrežama zbog repa koji je vukao za sobom Ruski auto Je li ovo moguće samo u Rusiji ili takvu kreativnost viđate i u našem susjedstvu?

 

 

Muškarac je na policijskom ispitivanju nakon što se Rolls Roycem zaletio u supermarket. Šest je žena pretrpjelo ozljede i šok kada se vozilo zaletjelo kroz prozor trgovine Tesco u Hampshireu jučer popodne, priopćila je policija, a prenosi Metro.

Kupci su se razbježali po trgovini u potrazi za zaklonom, dok se auto zalijetao u police s artiklima. Glasnogovornica policije kaže kako je šest žena odvedeno u obližnju bolnicu, ali nitko nije teško ozlijeđen. Rekla je kako je 50-godišnji muškarac iz Andovera uhićen na mjestu događaja.