Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest ozlijeđenih

VIDEO: Rolls Roycem se zaletio u trgovinu punu kupaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U supermarket pun ljudi zaletio se 50-godišnji muškarac koji se sumnjiči da je tim postupkom pokušao ubojstvo te da je bio u alkoholiziranom stanju. Ozlijeđeno je šest žena koje se nalaze u bolnici. Srećom, nitko nije pretrpio teže ozljede.

 

 

 

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Slika nije dostupna Phantom Experimental Electric (EE) Stiže prvi električni Rolls-Royce

 

 

Muškarac je na policijskom ispitivanju nakon što se Rolls Roycem zaletio u supermarket. Šest je žena pretrpjelo ozljede i šok kada se vozilo zaletjelo kroz prozor trgovine Tesco u Hampshireu jučer popodne, priopćila je policija, a prenosi Metro.

Kupci su se razbježali po trgovini u potrazi za zaklonom, dok se auto zalijetao u police s artiklima. Glasnogovornica policije kaže kako je šest žena odvedeno u obližnju bolnicu, ali nitko nije teško ozlijeđen. Rekla je kako je 50-godišnji muškarac iz Andovera uhićen na mjestu događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene