Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije htjela da im smeta

VIDEO: Reportera vodom zalila supruga kandidata za Kongres

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga neuspjelog demokratskog kandidata za američki Kongres bacila je vrč vode na reportera koji je s kamerom pokucao na njihova vrata.

Michael Putney, reporter lokalne televizije Miami Local 10 početkom tjedna pokucao je na vrata demokrata Justina Lamara Sternada. Putneyja je dočekala Lamarova supruga i zalila ga vodom, piše Yahoo News.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Kako se planira ostvariti smanjenje emisije ugljika u atmosferu? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić Sudac Andrej Abramović šmrkom na građane - 4 Posla bilo i za policiju VIDEO Sudac Ustavnog suda koji je šmrkom polijevao susjede: "Grupno su prišli ogradi i vrijeđali me." Napadnuta susjeda tvrdi: "Pokušao mi je nabiti glavu na ogradu"

Bračni je par, naime, na vrata stavio obavijest kako ne žele da ih ometaju novinari, što je Putiney namjerno zanemario. Sve je snimljeno kamerom i snimka je ubrzo postala hit na internetu.

>> Reporterku tijekom javljanja uživo zalio vatrogasni helikopter

Justin Lamar Sternad kandidirao se za senat nakon što je dao otkaz na mjesto noćnog čuvara u jednom hotelu gdje je zarađivao 30.000 dolara godišnje.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene