Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nehumana snimka'

VIDEO Snimka reportera koja je razbjesnila javnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je televizijski novinar izazvao bijes javnosti nakon što je na You Tube procurila snimka njegovog izvještavanja tijekom kojeg je sjedio na ramenima jedne od žrtva poplava.

Novinar Narayab Pargaien koji je izvještavao o poplavama u Indiji se popeo se na ramena jednog Indijca koji je izgubio gotovo sve u poplavama. News Express je odbio emitrati njegovu reportažu koju su nazvali 'nehumanom'. 'Poslao nam je snimku. Bili smo šokirani kada smo ga vidjeli kako sjedi na jadnom čovjeku', kazao je Nishant Chaturvedi s News Expressa.

>> VIDEO Što su mu sve napravili tijekom javljanja UŽIVO!

Pročitajte i ovo Zbog poplave evakuirani stanovnici ruskog grada Orska Voda i dalje nadire Kaos u Rusiji, tisuće evakuirane nakon što je rijeka probila branu: "Ovo su najteže poplave otkad se prate takvi podaci" Slika nije dostupna rekordne količine vode Katastrofalne poplave: Sudbina stotina tisuća ovisi o 90 godina staroj i zapuštenoj brani

Ipak, snimka se pojavila na You Tubeu i razljutila je sve koji su je vidjeli, piše Herald Sun. Pargaien je pozvan od strane urednika kako bi im sve objasnio, a on je za sve okrivio snimatelja koji ga nije snimao do ramena kako je bilo dogovoreno. Snimatelja je okrivio i za to što je snimka dospjela na You Tube.

'To nije bila moja ideja, taj čovjek je došao do mene kako bi me odveo do svoje kuće i pokazao štetu. Kuća je bila u očajnom stanju i izgubio je puno toga pa smo mu pomogli s malo hrane i vode te mu dali našto novca. On je bio zahvalan i htio mi je iskazati poštovanje što sam posjetio njegovu kuću', kazao je Pargaien.

No, bez obzira na sva opravdanja, Pargaien je smijenjen.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene