Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svladan i priveden

VIDEO Rastrojeni muškarac sat vremena držao sataru pod vratom djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac naoružan satarom uzeo je djevojku kao taoca nasred ulice u kineskom gradu Kunmingu. Čitav događaj snimljen je kamerom.

Rastrojeni Kinez oteo je djevojku nasred ulice i stavio joj sataru pod grlo i prijetio da će je ubiti, no ostaje nepoznato zbog kojeg ju je razloga oteo i što je htio, prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Prestravljena djevojka na snimci praktički nije niti trepnula od straha, nakon sat vremena pregovora s policijom, naoružanom muškarcu sa strane se prišuljao drugi muškarac u civilu i napao ga te svladao.

INFOGRAFIKA Ovo su države koje su smaknule najviše ljudi u 2013.

Ispostavilo se kako je drugi muškarac bio zapravo policajac prerušen u civila. Djevojka je prošla bez ozljeda, napadač je svladan, no policajac je zadobio ozljede prilikom svladavanja rastrojenog muškarca. O kakvim ozljedama se radi, nije pojašnjeno.

Motivi za napad policiji nisu poznati, a napadač je priveden. Djevojka se ubrzo nakon oslobađanja onesvjestila te je prebačena u bolnicu.

Radio Free Asia izvijestio je kako se samo prošlog mjeseca u gradu Kunmingu dogodilo 29 ubojstava nožem. Vlasti za napade krive separatiste iz regije Ujgur u provinciji Xinjiang.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene