Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obojeni se bolje prodaju od uobičajenih

VIDEO: Prodavanje komadića berlinskog zida jedan od najunosnijih poslova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset godina od rušenja berlinskog zida i dalje vlada zanimanje za komadićem povijesti. Naime komadići srušenog zida i danas se izvrsno prodaju, a sve više suvenirnica odlučuje se na prodaju upravo ovog suvenira. Bolje se prodaju oni komadići koji su dio nekog grafita.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju

Uz razglednice ovo je najprodavaniji berlinski suvenir. Ljude podsjeća na hladni rat i podijeljeni grad. Nijemac koji se slučajno sjetio prodavati zid - danas je jedan od uspješnijih poduzetnika u Njemačkoj. 'Moj stav je da je zid još bio oslikavan 1992. Istočna strana galerije također je posprejana nakon renoviranja. No zid je i dalje originalan. Mi bojimo dijelove zida, jer se obojeni bolje prodaju od onih običnih', rekao je Volker Pawlowski, prodavač zida.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene