Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Preživio pad sa 47. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici kažu da takvo nešto nikada nisu vidjeli: perač prozora koji je pao s 47. kata nebodera u luksuznoj njujorškoj četvrti Manhattan budan je, razgovara s članovima obitelji, jede i gleda televiziju, a očekuje se i da će ponovno prohodati.

Pročitajte i ovo Drama u Petrinjskoj ulici Kaos u Zagrebu Vjetar ili nemar? Uzrok pada skele i dalje se utvrđuje, građani uznemireni: "Ovdje se radi očito o loše izvedenim radovima" Pala skela u središtu Zagreba - 1 Sve službe na terenu VIDEO/FOTO Dnevnik Nove TV razgovarao je s čovjekom koji je za dlaku izbjegao skelu, ali auto mu je u potpunosti oštećen

37-godišnji Alcides Moreno padao je 7. prosinca 150 metara zajedno s platformom s koje su on i njegov brat Edgar, prali prozore. Edgar je nažalost, smrtno stradao kada je skela pala na beton. 

Moreno je nekim čudom preživio nesreću i liječnici iz
Prezbiterijanske bolnice u New Yorku kažu da se oporavlja začuđujuće dobro. Pokreće sve udove, diše normalno, a za Božić je, prvi put od nesreće, otvorio usta i progovorio s članovima obitelji.

Njegova supruga Rosario Moreno nije mogla suspregnuti suze dok je zahvaljivala liječnicima i medicinskim sestrama koje su skrbile o Morenu.

"Hvala Bogu na ovom čudu. Moreno ne prestaje govoriti kako
jednostavno na njega nije bio red za poći na 'onaj' svijet", izjavila je Rosario.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene