Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe tajlandske policije

VIDEO: Poznati ruski pijanist optužen za silovanje dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati ruski pijanist i osnivač ruskog Nacionalnog orkestra Mikhail Pletnjev optužen je za silovanje dječaka na Tajlandu.

Policija ga je ispitala, pretražila mu dom, a onda je pušten uz jamčevinu. Pletnjev na Tajlandu posjeduje kuće i tvrtku, a za cijeli slučaj tvrdi kako je došlo do nesporazuma. Krajem ovog tjedna njegov orkestar trebao bi krenuti na turneju po Europi.

Pročitajte i ovo Jezero Dong Nai Nestašica vode Zbog ekstremnih vrućina uginule stotine tona ribe: "Život nam se zbog smrada okrenuo naglavačke" Pedofilija, ilustracija (Foto: Getty) Uhićen muškarac Horor kod Zadra: Punih pet godina silovao djevojčicu koja sada ima 11

'Platenjev je optužen za silovanje dječaka. Iz njegove kuće su prikupljene i određene inkriminirajuće fotografije. Pretražujemo i drugu njegovu imovinu. Osoba, kojoj je Pletnjev iznajmio jedan od svojih domova na Tajlandu, uhićena je zbog pedofilije', rekao je stariji policijski djelatnik za BBC.

Pletnjev u Pattayi, gradu istočno od Bangkoka, posjeduje restoran, u kojem je i ispitan. Obećao je da neće pobjeći iz zemlje. 2005. godine Pletnjev je osvojio Grammy.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene