Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

VIDEO Dramatični video: Ne tipkajte na mobitelu dok vozite...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresna reklama kojom se pokušavaju potaknuti vozači da opreznije voze, vrti se na američkim televizijama.

Pisanje SMS-a, čitanje poruka i tipkanje u vožnji prakticiraju mnogi vozači. A izbacivanjem te navike mogle bi se spriječiti mnoge nesreće. Nacionalna prometna administracija u SAD-u stoga je objavila 30 minutni spot koji dramatično ilustrira što se može dogoditi ako pišete SMS i vozite, piše Mashable.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Petsto kuna kazne za pisanje poruka u hodu

U videu se vidi kako se nekoliko mladih osoba vozi u automobilu, a djevojka piše SMS poruku. Prolazi pokraj znaka stop ne zaustavivši vozilo. U tom trenutku na automobil naleti kamion. Na kraju videa policajca govori kako nitko ne voli kad ga zaustavi policija. Ali, da je zaustavio ovu mladu vozačicu i dao joj kaznu za pisanje SMS-a u vožnji, vjerojatno bi joj spasio život. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene