Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sigurno nije bilo lako ljubiteljima Corvette kada su vidjeli fotografije i snimke omiljenih automobila u osam metara dubokoj rupi.


Rupa koja se u srijedu ujutro otvorila u Nacionalnom muzeju Corvette u Bowling Greenu 'progutala' je osam automobila. Na teren su izašli vatrogasci i utvrdili da je riječ o ponoru širokom 12, a dubokom osam do devet metara.

Vezani članci Domagoj Mikić razgovarao je sa Stjepanom Cvitkušićem - 3 Posljedice potresa im trenutno nisu najveća briga: "Ogromna rupa se samo proširuje, nitko nas nije izvijestio kako i šta" Rupa pokraj COVID bolnice u Napulju Pogledajte šokantni video iz Italije: Pokraj COVID bolnice otvorila se ogromna rupa, progutala nekoliko automobila

Za vrijeme istrage dio muzeja u kojem se rupa otvorila bit će zatvoren za javnost. Muzej u američkoj saveznoj državi Kentucky u vrijeme incidenta bio je prazan, a u priopćenju su poručili kako među oštećenim automobilima nema onih koji su na posudbi od pojedinaca. Njih šest muzeju su darovali zaljubljenici u Corvettu, a dva su u vlasništvu General Motorsa.

VIDEO Rupa 'progutala' auto ispred kuće

Priroda je odlučila progutati neke od najboljih i najbržih automobila, kao da joj kuće na Floridi nisi bile dovoljne, piše CNN. Propadanje automobila u ponor izazvalo je tugu kod ljubitelja ovog auta. 'Bio sam šokiran. Govorimo o legendarnim automobilima koji su među nama godinama', rekao je Frazer Bharucha koji Corvettu vozi od svoje 17. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook