Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Polomljene kosti zacijele nakon nekog vremena, no 'natučeni' ego zahtjeva nešto više, recimo milijun dolara odštete.


Alfred 'Willie' Amendola, srednjoškolski trener američkog nogometa iz Teksasa, tuži službenike Cowboys stadiona, nakon što se dogodila bizarna nesreća u kojoj je električno vozilo doslovce pomelo njega i nekoliko osoba na travnjaku terena, prenosi NY Daily News.

Vezani članci Vlak u Njemačkoj, ilustracija Braća poginula u željezničkoj nesreći u Njemačkoj: "Žurili su se i prošli prugu iako je rampa bila spuštena" Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu Policija blokirala bolnicu u središtu Londona zbog "sigurnosnog incidenta"

>> TV voditelj 'blagoslovio' iluzionista vatrom i unakazio ga

U tužbi navodi kako je u incidentu doživio 'veliko poniženje'. E sad, kako se taj incident zapravo dogodio još prije dvije godine, odnosno 2011., pitanje je kako to da tek sad tuži spomenuti stadion.

Amendola, naime, u nesreći nije ozbiljno ozlijeđen i unatoč neočekivanoj situaciji, čini se da se dobro snašao i usmjerio vozilo van kontrole dalje od drugih, prije nego li je iskočio van i prepustio zaustavljanje kolegi, koji je u vozilo uskočio odmah nakon njegovog iskakanja.

Odgovor na prethodno pitanje mogao se i pretpostaviti - Amendola i njegova supruga, kako se navodi u tužbi, 'doživjeli su veliku sramotu i duševnu bol', nakon što je video postao hit na internetu s preko četiri milijuna pregleda.

Nesreću je, čini se, uzrokovao jedan od čunjeva, koji se zaglavio na papučici gasa. U nesreći nitko nije ozbiljno stradao, a kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook