Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije obraćao pažnju

VIDEO: Političar prošao kroz crveno i pregazio biciklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni političar iz američke savezne države Wisconsin snimljen je kako prolazi kroz crveno svjetlo i silovito udara automobilom u nadolazećeg biciklistu, u gradu Madison.

Još 18. kolovoza policija je demokratskog zastupnika, 50-godišnjeg Freda Clarka, zaustavila i kaznila zbog prolaska kroz crveno svijetlo. Video snimka ovog događaja snimljena je kamerom postavljenom u autobusu. Policija navodi kako im je Clark rekao kako nije obraćao pažnju te da je jednostavno samo projurio kroz crveno svijetlo. isto tako, policija ga je testirala na prisutnost alkohola i droga, no ništa nisu pronašli.

Pročitajte i ovo George Santos "Moramo izbaciti lupeža" Varao donore i birače, prao novac, izmislio dijelove životopisa…: Jedan od najvećih lažljivaca u povijesti američke politike preživio izbacivanje iz Kongresa Slika nije dostupna Predsjednik Josipović tvrdi 'Miku Tripala vežem uz antifašizam, hrvatsko proljeće i socijalnu demokraciju'

Biciklist, 56-godišnji Richard Rideout, prevezen je u bolnicu s teškim ozljedama leđa i plućnog krila, no ne nalazi se u životnoj opasnosti, piše Associated Press.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene