Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Meksiku

VIDEO: Policajci ženu prisilili da izvede striptiz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15 policajaca u meksičkom gradi Tijuani suspendirano je nakon što je u javnost procurio video kako su prisilili ženu da se skine i izvede privatni show za njih prije nego što je puste iz zatvora.

Mlada žena uhićena je na ulici s prijateljem zbog posjedovanja droge 2. ožujka ove godine. Kako navodi list El Mexicano koji je i objavio snimku, policajci su rekli ženi da će izbjeći tužbu ako im izvede striptiz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama Ilustracija Slično ropstvu Useljavanje u stan s muškarcem bilo je početak pakla: Iz straha za svoj život pristala je na prostituciju, trpjela zlostavljanje

>> VIDEO: Policajac brutalno napao pijanu maloljetnicu

Žena je isprva oklijevala, no ubrzo se počela skidati. Policajci su se skupili u krug i navijali, a kad je skinula gornji dio odjeće, jedan ju je čak počeo i dirati. No, policajci tvrde da je ona samovoljno počela s plesom te da ju nitko nije prisiljavao. 'Ona je ionako žena noći', kazao je jedan. Svejedno, 15 policajaca je već suspendirano i najvjerojatnije će biti otpušteni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene